MONTAŽA

 

Klimainvest d.o.o. vrši kompletno izvođenje:
- svih vrste instalacija centralnog grijanja, kotlovskih postrojenja
i izmjenjivačkih stanica
- postrojenja rashladnih sistema kod klimatizacije prostora.
- instalacija postrojenja vazdušnog grijanja i klimatizacije u objektima različite namjene (robne kuće, bolnice, hoteli,
sportske dvorane, fabričke hale, škole, bioskopi, bazeni i dr.)
- sistema industrijskog odsisavanja i pneumatskog transporta piljevine i drugih otpadaka u drvnoj industriji uz korištenje najsavremenije opreme i postupaka za montažu.
Brzu i efikasnu izradu i isporuku opreme i materijala te montažu na objektu uz poštivanje dogovorenih rokova i ostalih zahtjeva iz projektne dokumentacije osigurava tim inžinjera, rukovodilaca
radova i kvalifikovanih montera.
Samostalno izvodimo sve instalacije vezane za kotlovnice, sisteme centralnog grijanja, rashladna postrojenja, sisteme za hlađenje, ventilaciju, gasnu tehniku i sisteme automatske regulacije i upravljanja KGH instalacijama.
Za izvođenje navedenih radova posjedujemo svu potrebnu opremu i alate te smo u stanju postići optimalnije cijene, kvalitet i rokove isporuke.
U okviru usluge izvođenja radova su uključena i ispitivanja radnih parametara isporučene opreme, balansiranje količina i kvaliteta zraka, mjerenja temperatura i vlage u prostorijama, balansiranje protoka vode, ispitivanje i vakuumiranje sistema na direktnu ekspanziju, kao i sva ostala testiranja koja zahtjeva specifičan prostor ili Investitor.
Montažni radovi na objektu se obavljaju uz korištenje svih sigurnosnih mjera i opreme za zaštitu na radu.